Sallandse kruidenmix

Hallo allemaal, jaja, de geheime kruiden🙂 Deze vleeskruiden zijn een recept van mijn schoonvader, hij noemt ze rolladekruiden. Waarom? Omdat hij zijn eigen rollades maakt en ze kruid met deze geheime Sallandse kruidenmix:)

Jaren lang en elke keer met kerstmis vraagt hij: Wil jij ook nog een rollade van mij hebben met kerst? Stja tuulk! Lekker man:) En eerlijk is eerlijk, zijn eigengemaakte rollades zijn dan ook best te eten, als je het aan mij vraagt toch te danken aan de kruiden!

Maar een mals stukje vlees is natuurlijk ook erg fijn , daar kunnen de kruiden je weinig mee helpen. Ik had deze een x tijdens kerst zelf een rollade gekocht bij ome Dirk van de Broek. Niet goed gekeken of die gekruid was, nope! Das bagger dacht ik:)

Maar kreeg ook niet lang daarna een idee! Ping:) Als ik nou mijn schoonpa is om die kruiden vraag dan kan ik zelf gaan kruiden.

Geheim recept vleeskruiden
Geheim recept vleeskruiden

Kruiden van de rollade ging natuurlijk goed, echter kwam de rollade iets droog uit de pan, net iets te lang in de pan gezeten. Naja boeien, lekker spoelen met bier dan smaakt het wel.

Maar goed , ik had dus nu die kruiden in huis en dacht:, stja waarom maar 1x in het jaar gebruiken tijdens kerst om een rollade te gaan kruiden ermee?

Ik ben dus gaan experimenteren met de kruiden (Sallandse kruidenmix). De eerste keer heb ik er een karbonade mee gekruid, hmmm erg lekker:) Dat smaakt naar meer, het volgende slachtoffer was een speklap hehe.

Ook donders lekker man, de kruiden zijn erg kruidig en licht pittig trouwens voor wie het weten wil:)

Voordat ik het wist smeet ik bijna overal de kruiden ergens doorheen haha, kei lekker hoor. Je kunt het bijna overal voor gebruiken, ik gooi het zelfs door mijn zelfgemaakt snert waar het recept nog van komt!

Moet het eerst weer beetje winter worden krijg ik daar zin aan om het te maken. Maar ook wat dan wel op deze website staat is het bereiden van runderlappen in de Airfryer. Ook heb ik deze runderlap gekruid met de geheime kruiden van schoonpa.

Ik wil het recept!

Geheim recept vleeskruiden
De geur alleen al heerlijk

Ja! Niet omheen lullen, ik wil die kruiden schoonpa! Naja die kruiden heb ik wel maar ik wil het recept hehe. Die mag je niet meenemen je graf in natuurlijk:) Ik wil niet dat je de pijp uitgaat, natuurlijk niet!

Tis altijd mooi bier drinken daar gezellig haha. Nee beste lui hoor! Kun je mooi een middagje zitten dom lullen.

Goed, ik wil dus dat recept! En echt, ik zeur er al zo’n 10 jaar om, jezus man. Elke verjaardag aan het eind natuurlijk als die een borrel op heb vraag ik het hehe. Niks nada, to bad.

Er gaat geen feessie of verjaardag voorbij dat ik het niet vraag:) En ik zie dat hij ervan geniet telkens als ik het vraag, anders ga ik natuurlijk niet lopen te zeiken. En ja ineens, naja ineens:)

Gewoon op een zondagmiddag lekker bier drinken bij schoonlui, en na zo’n 6a7 flesjes bier komt het. Hey! krijg ik dat recept nog een keer of hoe zit dat:) Jaja zegt hij, ik zeg wat jaja? Krijg ik het eindelijk? Ja zegt hij!

Meen je niet zeg ik. Tijdens pakjesavond 5 December krijg je het recept van de kruiden zegt hij:) Ik denk das mooi hehe, maarja eerst zien dan geloven .

Sinterklaas pakjesavond

Geheim recept vleeskruiden

Heerlijke Unieke kruiden

Unieke kruiden

Kennismaking prijs €1,95 (35 Gram)

Nou, the moment of truth! Het is pakjesavond 5 December 2020, en ik denk maar aan 1 ding natuurlijk, en ik zal je verklappen dat zijn geen pepernoten:) Nee ook niet aan chocoladeletters grapjas,

Ik wil dat geheime recept waar ik jaren op wacht en zo gauw mogelijk hehe. Nou de cadeautjes liggen inmiddels op een hoop, en wat denk je?

Tering veel cadeautjes! Allemachtig das bagger haha, maar misschien krijg ik het wel gauw! Dat weet je niet hehe. Nee joh natuurlijk niet man, helemaal aan het einde van de avond liggen er nog 2 cadeaus.

Ik denk nou, als het er maar bij zit hmmm, je weet het tenslotte nooit met schoonpa:) Verdomd het allerlaatste cadeau is voor mij en ja hoor!!!! it’s mine the treasure! it’s mine mine all mine hehe!!!!

Eindelijk heb ik het na 10 jaar zeuren haha, en toevallig had ik ook alle potjes op. Niks nada aan rolladekruiden meer, ik dus direct het recept lezen en. Eigenlijk stond ik wel een beetje verbaasd hoe weinig verschillende soorten kruiden samen verder gevoegd.

Nu ik het eindelijk in mijn bezit heb wil ik ook anderen ervan laten genieten, mijn schoonpa heb wel duidelijk gemaakt Never nooit het recept weg te geven. Maar de kruiden verkopen kan natuurlijk wel als er iemand belang bij heeft.

Deze speciale dure kruiden worden gemaakt met 4 diverse soorten kruiden die tevens gekocht zijn bij de Sligro. De kruiden hebben een licht pittige volle smaak. Heerlijk om vlees/kip of groente mee te kruiden.

Geheim recept kruiden
Wordt verzonden in hersluitbare kruiden zakjes

De kruiden worden aangeboden in speciale hersluitbare kruiden zakjes van ca. 45 Gram en kosten €2,95 exclusief verzendkosten! De verzendkosten voor een brievenbuspakketje bedragen €2,02 zonder Track&Trace.

Unieke kruiden

Nu als kennismaking prijs tijdelijk €1,95 a 45 Gram!

Wil je graag het verzonden hebben met Track&Trace? De kosten zijn dan €4,15. Afhalen kan natuurlijk ook in Luttenberg. Neem even contact met mij op.

M. Kroeze

Reehorst 12

8105BE Luttenberg

Contact Whatsapp 0651093665

3 reacties

  1. Heb gisteren draadjesvlees gemaakt met Maikskruiden, smaakte geweldig, allemaal tevreden klanten aan tafel en lege borden. Bedankt dat je het heb willen delen.
    Met vriendelijke groet, André.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *